Over ons

Pimmelaar Hoveniers

Ik zal me kort voorstellen: ik ben Johannis Pimmelaar en ik run een hoveniersbedrijf in Midwolda. Vanaf kleins af aan was ik altijd al een buitenmens. Hard werken zit dan ook in mijn bloed, net als mijn passie voor het hoveniersvak.

Ik heb mijn hoveniersdiploma's mogen behalen, waarna ik aan de slag kon bij een hoveniersbedrijf. Hier heb ik gedurende 10 jaar verder mezelf kunnen ontwikkelen tot een professional in het hoveniersvak.

Sinds 2015 ben ik mijn eigen bedrijf gestart, waarnaast in loondienst werkte. Doordat er steeds meer werk vrij kwam, voornamelijk door mond-tot-mond reclame, heb ik in het voorjaar van 2018 besloten om mijn baan op te zeggen. Hierdoor kan ik me nu (samen met mijn vrouw) volledig focussen op mijn eigen bedrijf: Pimmelaar Hoveniers. 

Ik ben een allround hovenier en pak verschillende werkzaamheden aan (zie de pagina 'diensten'). Ik vind de kwaliteit van mijn werk erg belangrijk. Ik streef er dan ook naar om een zo goed mogelijk resultaat te behalen zodat de klant en ik zelf tevreden zijn. Dit is dan ook waar wij, ik samen met onze vakmensen, naar streven.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op.


Klanten over ons

Wij zijn aangemeld Hovenier Nederland. Hierop kunt u recensies weervinden die klanten ons geven of zelf een recensie plaatsen. Nieuwsgierig? Ga naar:https://hoveniernederland.nl/hovenier/provincies/groningen/midwolda/pimmelaar-hoveniers/