Diensten

Zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons terecht voor onder andere: ontwerp, grondwerk,  aanleg, onderhoud, bestrating en boomverzorging.  Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Ontwerp

Wilt u uw tuin grondig aanpakken en voorzien van een nieuw ontwerp? Of gaat u verhuizen en bevalt u de huidige tuin niet? Samen gaan we met u om tafel om een ontwerp op maat te maken. We zullen dan samen met u uw wensen in kaart brengen. Bijvoorbeeld door na te denken over wat voor stijl?  Wat voor elementen zou u graag in uw tuin terug zien?  En dient de tuin zo onderhoudsvrij mogelijk te zijn of is dit minder van belang?  Als alle wensen in kaart zijn gebracht, zal er een ontwerp gemaakt worden. 

Grondwerk

U kunt bij ons terecht voor van allerlei soorten grondwerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan het graven van een vijver/zwembad, het aanleggen van riolering en hemelwaterafvoer, het graven van sleuven voor kabels/leidingen en drainage, het egaliseren van de tuin en het plaatsen van damwanden. Ook is het grondwerk belangrijk voor het aanleggen van terras, oprit, en/of een parkeerterrein.  


Aanleg

We leggen verschillende tuinelementen aan. Hierbij kunt u onder andere denken aan: (sier)bestrating, terrassen, borders, gazons, vijvers, tuinverlichting, tuinhuisjes, overkappingen en erfafscheidingen (bijvoorbeeld schuttingen, hekwerken of hederaschermen) . Maar ook aan het leveren en poten van beplanting, hagen of bomen.Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin of bedrijventerrein kunt u bij ons terecht.  Bij onderhoudswerkzaamheden kunt u denken aan snoeien, hagen scheren, onkruid wieden, maaiwerk, onkruidverwijderen op straatwerk door middel van borstelen of met kokend water en het bemesten van gazons en borders. Onderhoud kan volledig jaarrond onderhoud zijn of uit losse werkzaamheden bestaan zoals bijvoorbeeld een voorjaarsbeurt of vakantieonderhoud. 


Bestrating

Zowel grote als kleine oppervlakten kunnen wij voor u bestraten.  We hebben ruime ervaring met het leggen van verschillende patronen. U kunt zelf een tegel/steen uit kiezen of dit samen met ons doen. Ook zullen we met u in overleg gaan of u wilt zorgen voor het aanleggen van regenafwatering en/of het voegen van de bestrating tegen onkruid. Wij staan in contact met verschillende leveranciers. Boomverzorging

Boomverzorging is een specialistisch vak. Voor het verzorgen van bomen werken wij meestal op hoogte, dit kan door middel van een hoogwerker of door te klimmen. We kunnen de bomen voor u planten, snoeien /uitdunnen of vellen; ook op moeilijke begaanbare en krappe plaatsen.  We dragen uiteraard ook zorg voor  het vrijgekomen afval.Houtbouw

Wij maken verschillende objecten op maat van hout voor in uw tuin. Hierbij kunt u denken aan overkappingen, pergola's met of zonder zonnedoek en schuttingen. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van verschillende soorten hout, wat we met u zullen afstemmen. Ook kan er uiteraard een keuze gemaakt worden voor behandeld en onbehandeld hout. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende materialen met hout te combineren, zoals de betonschutting met douglashout op onderstaande foto.


Voor meer informatie over onze diensten kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel telefonisch (06 409 970 13) of per mail (info@pimmelaarhoveniers.nl).