HOME

Pimmelaar Hoveniers

Bij Pimmelaar Hoveniers kunt u voor alles terecht op tuingebied! 

Zowel zakelijk als particulier kunt u bij ons terecht voor onder andere: ontwerp, aanleg, onderhoud, bestrating, grondwerk en boomverzorging. Bij diensten worden deze aspecten verder uitgeschreven.  In het portfolio kunt u ons werk bekijken en eventueel inspiratie opdoen voor uw eigen tuin.

Wij halen voldoening uit mooie, afgewerkte en verzorgde tuinen. We treden dan ook in detail om uw tuin er tip top uit te laten zien. Pimmelaar Hoveniers onderscheidt zich in precisie en service. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op. 

Reeds afgeronde projecten

Tuin Finsterwolde

Voor deze aanleg klus hebben wij een nieuwe voortuin, oprit en terras met pergula mogen realiseren. In de pergula kan zomers een harmonica zonnedoek in opgehangen worden, zodat je heerlijk in de schaduw op je terras kan zitten maar ook in het voorjaar kan genieten van de fijne zonnestralen.


Tuin Scheemda

In Scheemda een complete tuin gerealiseerd met nieuwe bestrating van de oprit en terrassen. Een overkapping geplaatst, bloembakken gebouwd, gazon geëgaliseerd en ingezaaid en een mooie betonschutting geplaatst.


Tuin Midwolda

In Midwolda hebben we afgelopen jaar een complete tuin aangepakt. 

Naar eigen ontwerp,  hebben wij onder andere gezorgd voor: drainage, uitvlakken gazon, graszoden leggen, terras met bloembakken, borders, oprit met rotonde, parkeerhavens, heg en sierbestrating.

Houtbouw Finsterwolde

In Finsterwolde hebben we een schuurtje op maat gemaakt. Hierin hebben we een vloer gelegd van beton, met een betoncoating. Ook de bestrating er om heen hebben wij verzorgd. 


Schaduwdoek Heiligerlee

Hiervoor hebben wij een pergola geplaatst met een harmonica schaduwdoek. Dit doek kan eenvoudig ingetrokken worden, waardoor je op dezelfde plaats nog heerlijk van de avondzon kunt genieten!

Het doek wordt geleverd met hoes, waardoor het niet gedemonteerd hoeft te worden in het najaar.

Schaduwdoeken kunnen ook waterdicht geleverd worden.